Profiel

Expertise

Ans heeft een heel rijke ervaring in het begeleiden van leer- en veranderingsprocessen, vanuit verschillende rollen als (post-hbo) docent, senior supervisor, loopbaanadviseur, coach, trainer en opleider. Haar kracht is om zowel individueel als in groepsverband met succes te kunnen werken.

Je bent een vakvrouw die kennis, ervaring, rust en luchtigheid prachtig weet te combineren met diepgang.

Zij is ruim vijfentwintig jaar actief in Loopbaanadvisering en Organisatieontwikkeling. Was P&O docent in het (post) HBO en mede-ontwikkelaar van en opleider aan een landelijke post-HBO opleiding tot senior Loopbaanadviseur. Daarnaast gaf ze (interculturele) communicatietrainingen.

Haar eigen Adviesbureau is gestart in 1993 en sinds 2005 biedt ze ook individuele Post-HBO praktijkopleidingen voor loopbaan- en HR professionals aan. Foto’s jubileum hier

Ans is tot 1 juli 2017, CMI- en Noloc Register Loopbaanprofessional, mentor en toetsende mentor van het Career Management Institute geweest.
Zij levert graag haar bijdrage aan de kwaliteitsverhoging van de loopbaan professie.

Zij heeft vooral interesse in de preventieve werking die uitgaat van vroegtijdig reflecteren op het werk om ziekteverzuim, arbeidsconflicten en frustratie te voorkomen.

Vanaf 2014 is ze ambassadeur van BureauC&C, voorheen cancer&career, een netwerkorganisatie van gespecialiseerde consultants voor re-integratie bij kanker en ingrijpende ziektes.

Biografisch werken is haar specialisatie en vormt de methodische basis van loopbaancoaching, teambegeleiding en opleidingen. Zij vindt dit de meest fascinerende methode om levens -en loopbaanthema’s te verhelderen en er op een creatieve manier mee om te gaan. Ze ontwikkelde de workshop Biografisch coachen, waarin Professionals leren werken met tekeningen en kleurensymboliek. Deze wordt jaarlijks in het voor- en najaar aangeboden.

Alle workshops die Ans aan biedt hebben een enorme meerwaarde voor de deelnemers door de proces versnellende werking en creatieve invalshoeken. Zie: Gevarieerd workshopaanbod