Profiel

Expertise

Gefeliciteerd met jouw 25- jarig jubileum Ans! Toch een prachtige prestatie met impact op de loopbaan en ontwikkeling van velen. Ik heb bewondering voor jouw inzet. Astrid, Linked-In 2018

Ans heeft ervaring in het begeleiden van leer- en veranderingsprocessen, vanuit verschillende rollen als (post-hbo) docent, senior supervisor, loopbaanadviseur, coach, trainer en opleider. Haar kracht is om zowel individueel als in groepsverband met succes te kunnen werken.

Je bent een vakvrouw die kennis, ervaring, rust en luchtigheid prachtig weet te combineren met diepgang.

Was ook P&O docent in het (post) HBO en mede-ontwikkelaar van en opleider aan een landelijke post-HBO opleiding tot senior Loopbaanadviseur. Daarnaast gaf ze (interculturele) communicatietrainingen.

Haar eigen Adviesbureau is gestart in 1993 en sinds 2005 biedt ze  individuele Post-HBO praktijkopleidingen  in Biografische (loopbaan)coaching voor professionals aan. Foto’s jubileum hier

Ans was tot 1 juli 2017, CMI- en Noloc Register Loopbaanprofessional en zowel mentor als toetsende mentor van het Career Management Institute .
Zij levert graag haar bijdrage aan de kwaliteitsverhoging van de loopbaan professie.

Zij gelooft vooral in de preventieve werking die uitgaat van vroegtijdig reflecteren op het werk om ziekteverzuim, arbeidsconflicten en frustratie te voorkomen.

Vanaf 2014 is ze ambassadeur van BureauC&C, voorheen cancer&career, een netwerkorganisatie van gespecialiseerde consultants voor re-integratie bij kanker en ingrijpende ziektes.

Biografisch werken is haar specialisatie en vormt de methodische basis van loopbaancoaching, teambegeleiding en opleidingen. Zij vindt dit de meest fascinerende methode om levens -en loopbaanthema’s te verhelderen en er op een creatieve manier mee om te gaan. Ze ontwikkelde de workshop Biografisch coachen, waarin Professionals leren werken met levenstekeningen en kleurensymboliek. Deze wordt jaarlijks een keer aangeboden.

Alle workshops die Ans aan biedt hebben een enorme meerwaarde voor de deelnemers door de proces versnellende werking en creatieve invalshoeken. Zie: Gevarieerd workshopaanbod