Er is best veel gebeurd sinds de biografische coaching….

Ik ben hard aan de slag gegaan met mijn biologische lijn.

En afgelopen weekend heb ik zelfs voor het eerst hardgelopen. 
Ik voel me lichamelijk en mentaal een stuk sterker en ben zeer dankbaar voor deze verandering.

Als eerste ben ik gaan detoxen wat een verademing was voor mijn lijf. De grootste verandering kwam in september. Ik heb toen een proefabonnement genomen op de sportschool om boks lessen te volgen. Dat proefabonnement heb ik destijds direct omgezet in een vast abonnement. Nu boks ik 2 tot 3 x per week. Daarnaast doe ik af en toe ook krachttraining, waarbij ik dan wel weer goed moet opletten dat ik mezelf niet voorbij loop. (evaluatie loopbaantraject 2018)

Lees verder: Workshop Biografisch coachen voor professionals

workshop Biografisch coachen
workshop 2015

Reacties zijn gesloten.