Loopbaancoaching

Ik werd enorm uitgedaagd om out of the box te denken, maar ook te onderzoeken wat ik al aan kennis en ervaring in huis heb en hoe ik daar een positieve twist aan kan geven, zodat mijn innerlijke vuur weer ging branden. Na de loopbaanbegeleiding ging ik altijd met enorm veel energie op pad. Wendy

Doe je wel waar je goed in bent in je werk, ben je op zoek naar iets eigens maar vraag je je af wat dat is of voel je je onzeker over je keuze voor de toekomst en je kwaliteiten? Een individueel Loopbaantraject helpt je om antwoorden te vinden.

Er wordt op een rijtje gezet wat je echt wilt en hoe je dat kunt bereiken. Door inzicht in je kwaliteiten, kracht- en inspiratiebronnen krijg je nieuwe energie. Toekomstrichtingen en ontwikkeling zijn het resultaat!

De diverse loopbaantrajecten zijn altijd afgestemd op de specifieke vraag van hoogopgeleide medewerkers en professionals.

Loopbaanadvies
Vitaal ouder worden in werk en leven
Persoonlijke Balans
Arbeidsmarktcoaching

Resultaten“Je weet welke kant je op moet, je komt in beweging en ziet de toekomst weer met vertrouwen tegemoet.”

“Je krijgt de moed om ergens een punt achter te zetten en te kiezen voor wat bij je leven past. Mijn innerlijke- en uiterlijke wereld zijn dichterbij elkaar gekomen”

Blog: “Het leven is heerlijk eigenlijk beter dan ik had kunnen bedenken”. Amber