Mijn vuurtje brandt weer door loopbaancoaching

De aanleiding voor loopbaancoaching was voor mij het willen onderzoeken naar wat er nog meer is; Ik werd regelmatig overvallen door het “is dit alles – gevoel”. Ik wilde op een leuke, luchtige manier onderzoeken waar mijn passies, interesses en kennis liggen en hoe ik deze op een geheel vrijblijvende manier zou kunnen gaan gebruiken om weer bezieling te geven aan mijn dagelijkse leven.

Ik dacht dat loopbaancoaching ging om op zoek te gaan naar een andere baan, maar het is zoveel meer. Bij mij heeft deze loopbaancoaching een preventieve werking gehad. Ervoor gezorgd dat de dagelijkse sleur mij niet meer een uitgeblust gevoel gaf.

DSC00969 (3)De manier van coachen van Ans spreekt mij erg aan. Zij is heel uitnodigend om spelenderwijs of met een creatieve inslag te onderzoeken wat er speelt, wat de precieze vraag is en schuwt daarbij niet om af en toe een spiegel voor te houden.

Ans heeft een hele positieve benadering waardoor mijn denken uit een negatieve spiraal kwam.

Ik werd enorm uitgedaagd om out of the box te denken, maar ook te onderzoeken wat ik al aan kennis en ervaring in huis heb en hoe ik daar een positieve twist aan kan geven, zodat mijn innerlijke vuur ging weer branden. Na de loopbaanbegeleiding ging ik altijd met enorm veel energie en ideeën naar.  In mijn hoofd, hart en ziel brand het vuurtje weer. De passie is terug!

Wendy

 

Reacties zijn gesloten.