Post-HBO opleidingen

Ans van Holst Post-HBO opleidingen,  individueel maatwerk voor professionals!


Je zoekt naar verdieping binnen je vak als loopbaanbegeleider/coach of een nieuw arbeidsperspectief in het verlengde van je huidige HR functie.

Je hebt interesse in een biografische manier van coachen en adviseren. Je wilt in je eigen tempo onderzoeken waar je kracht ligt en onder professionele begeleiding experimenteren met jouw persoonlijke begeleidingsstijl.

Ans van Holst biedt je een gevarieerd, individueel opleidingsprogramma van hoge kwaliteit dat direct aansluit op je specifieke kennis, ervaring, professionele en persoonlijke leerdoelen. Lees meer

Start op elk gewenst moment van het jaar! Flexibele planning van de modulen, afgestemd op de privé-werk balans en/of persoonlijke mogelijkheden. Gebaseerd op CMI – en Noloc criteria. Afsluiting met Certificaat van deelname.

Deze Post-HBO opleiding kan ook worden gebruikt ter voorbereiding op certificering bij Noloc en CMI

Toelatingseisen:

  • minimaal een afgeronde HBO-opleiding
  • enige begeleidingservaring
  • een persoonlijk loopbaantraject van zes gesprekken hebben gevolgd

Specialisaties in  Biografisch Coach en Organisatie Coach

Positieve resultaten:
Lees 13 Recommendations van ex-studenten op LinkedIn: Bernadette, Martine, Ilja, Jos, Ellen, Jeanette, Danielle, Bettina, Jill, Gerard, Rob, Bernadette H., Saskia, Jeanette K. en Sandra

Na de opleiding ben je echt in staat om vanuit je eigen unieke stijl verbinding op diepere niveaus bij je cliënten te bereiken. Dieper niveau dat leidt tot blijvende veranderingen. Je werkt op een gestructureerde manier in het begeleidingsproces van cliënten met veel kennis van biografische methoden en creatieve invalshoeken. Sandra C.

Ik heb de opleiding tot Biografisch coach gevolgd bij Ans en heb daar enorm veel van geleerd. Naast een uitstekende docente, is zij voor mij een bijzonder goede coach geweest. Door haar heb ik latente talenten ontdekt en heb ik een boost gegeven aan mijn carrière en leven! Bernadette H.

Ik ben nu vol vertrouwen over mijn eigen ‘kunde’ en special touch.

Ik heb de individuele opleiding als zeer waardevol ervaren. De praktische benadering en de individuele begeleiding zorgden ervoor dat er een zeer hoge kwaliteit is behaald met een hoog rendement. Ellen van B.

Dankzij jou ben ik een goede coach geworden! Barry K.

Aanmelden voor Informatiemiddag