Veerkrachtig ouder worden in je loopbaan en leven

Hoe blijf ik gemotiveerd in mijn werk tot mijn pensioen? Wat laat ik achter? Hoe kan ik meer van betekenis zijn? Ben ik een lastige oudere werknemer? Vitaal ouder worden, hoe doe ik dat? Welke keuzes wil ik maken?

Voor wie?
Individuele 50+werknemers, die een personal coaching traject op maat willen.
Teams,die duurzame inzetbaarheid en hun veerkracht en vitaliteit willen vergroten via een korte en krachtige workshop.

vitaal ouder worden traject

50+ nou en..

Wat is het Veerkrachtig ouder worden?
Wensen laten aansluiten bij je levens – en werksituatie en je vermogen om doelen te realiseren in je Leef-Leer- en Werkwereld.
Je bent vitaal met o.a. de volgende persoonlijke eigenschappen: positieve emoties,  energiek, zelfvertrouwen,  zelfstandig, zinvol/betekenisvol bezig zijn, er toe doen, sociale contacten hebben.

Ouder Worden, maar het niet zijn..(Rudi Westbroek)
In de derde levensfase speelt het schenken vanuit je kern een grote rol. De fysieke lijn gaat naar beneden, maar de mentale juist naar boven. Je kunt kiezen voor een nieuw Elan of voor Afbouw. Fysieke en mentale capaciteiten, die toenemen zijn: relativeringsvermogen (flexibiliteit), gerichtere inzet van energie, ervaring, kennis en wijsheid, nauwkeurigheid, verantwoordelijkheidsbesef, loyaliteit.

Vitaliteit= aandacht voor jezelf, uitdagingen zoeken en doelen stellen!

“Het lijkt ineens niet meer zo erg om bij ‘oudere werknemers’ te horen!”Ik hoef eigenlijk geen carrière meer

Lees verder

Lees ook Workshop Biografisch coachen voorjaar 2019 en Coachen van ouderen in hun loopbaan  april 2019

 

Reacties zijn gesloten.