Biografisch Coachen, workshop

Workshop Biografisch coachen met plezier!

Najaar 2020 in Rotterdam

Eendaagse workshop voor (loopbaan) coaches

Creatief, luchtig, speels en verdiepend

Het accent ligt op kijken naar wat zich aandient, vragen stellen in een biografische context en ervaren dat dit een krachtig middel is om levens- en loopbaandilemma’s te verhelderen.

Direct toe te passen

Absolute meerwaarde door persoonlijke feedback op je rol als coach met proefcliënten. Geschikt voor complexe doelgroepen(zoals werknemers met kanker, ouderen)

Werkwijze: tekenen, schrijven, verbeelden, Max. 6 deelnemers

€ 235( incl. lunch en syllabus)

Lees meer en bekijk een impressie hier

Reacties:
“Vorige week heeft mijn klant haar ‘verhaal’ verteld en vrijdag wil ik nog met haar inzoomen op de tekening en de betekenis daarvan. De kleuren vallen me erg op maar ook de biologische lijn die ver uitstijgt boven de twee andere lijnen. Wat zou dat kunnen betekenen?”(Jill, supervisor)

In 2013 heb ik bij Ans de workshop Biografisch coachen gevolgd. Een leuke leerzame workshop waarin je vanuit twee rollen, als professional en als deelnemer, ervaart wat biografisch Coach 55+biografisch coachen inhoudt en voor jou en je cliënten kan betekenen. Zij is heel goed in staat om tijdens de workshop beide rollen te belichten zonder af te doen aan een van beiden. Voor mij was het persoonlijk en professioneel een prachtervaring.  Sandra Cox, coach

Een vakvrouw die kennis, ervaring, rust en luchtigheid prachtig weet te combineren met diepgang.

‘Ans, ik heb je leren kennen als mijn CMI mentor. Je gesprekken hierbij heb ik als zeer warm en inspirerend ervaren. Daarna heb ik de kans gegrepen om bij jou de Workshop Biografisch Coachen te volgen. En behalve plezier was er ook diepgang. Door het zelf tekenen van een levenspanorama heb je mij laten ervaren op welke verschillende creatieve manieren vraagstukken kunnen worden opgepakt en uitgediept. Jouw positieve energie heeft mij weer nieuwe inspiratie gegeven om met nog meer plezier en creativiteit met mijn cliënten te werken.
Sylvia, Register loopbaanadviseur