Creatief netwerken Workshops, nieuwe vorm

Hoe is Creatief Netwerken als event ontstaan?

Heerlijke workshop! stimulerend, bewustwording, levendig, inspirerend, goed tempo, verbinden met collega’s, afwisselend, kort en krachtig, interactief, creatief, iets nieuws leren en lol!  workshop Zomerschool Gemeente Rotterdam

In 2003 vierde ik mijn tienjarig bedrijfsjubileum met speelse en energieke workshops gegeven door ex-cursisten. De naam was: creatief netwerkevent. Het was zo’n groot succes, dat ik elk jaar wel weer een aanbod van nieuwe workshops deed. Het 10 e event was een echt feestje voor mijn 20-jarige jubileum!

Doel
Creatief netwerken is nieuwe ervaringen opdoen op een speelse, creatieve manier, collega’s ontmoeten en netwerken.

Voor wie was het bedoeld?
Alle ex-cursisten, trajectdeelnemers, opdrachtgevers en collega’s

Thema’s
Energie, Kleur, Intuïtie en Beweging, later ook Muziek

Wat was mijn rol 
Vooral faciliteren en coachen van de workshopleiders om een workshopvorm te vinden die bij hun past en te vertrouwen op hun kracht

Hoe wordt het nu voortgezet? Korte workshops voor (overheids)organisaties, die voor hun medewerkers een netwerk dag willen om op een creatieve manier verbinding tot stand te brengen. In-company!

Bijvoorbeeld: Inspiratiebronnen vinden op een creatief-intuïtieve manier, Biografisch werken met ouderen,

creatief netwerken

creatief netwerken in Gemeente Hoogkarspel

Talenten zichtbaar maken door schilderen, Thematische muziekinstrumenten, Bewegingsvormen voor vitaliteit!

Creatieve workshop Vitaliteit

Zomerschoolworkshop 13 -8-15

Werkwijze: Interactief met meditatieve- en creatieve oefeningen. Keuze uit twee workshops van 1,5 u

Kosten: in overleg

Aanmelden bij Ans van Holst 

 

 

Evaluatie van de *workshop Vitaliteit voor de Gemeente Rotterdam( Bernadette Engel en Ans van Holst)

Het was een workshop, waarin mensen op een fijne creatieve manier zijn aangewakkerd om meer tot hun eigen kern te komen. Iedereen deed actief mee.Er werd goed geluisterd naar elkaar, er was aandacht en men voelde zich veilig.

Door de creatieve werkvormen (tekenen met krijt / buiten rondlopen en een brief schrijven aan jezelf) kon men zich even ontspannen en tegelijkertijd aan zichzelf werken.

Er is door de drukte op het werk en een steeds voller takenpakket door bezuinigingen, veel behoefte aan rust en overzicht. Deze workshop gaf tijd voor jezelf en inzicht in eigen handelen zodat men een begin kon maken met het leren om op een gezonde manier met werk/privé om te gaan.

Al met al een heerlijke workshop, die veel energie gaf, maar voor sommige ook zeker energie kostte doordat er belangrijke persoonlijke punten werden aangeraakt.