4 oktober 20-jarig jubileumevenement Creatief Netwerken!

Wat en wanneer was dat?
vrijdag 4 oktober 2013 van 10.00 u tot 15.00 u
Een feestelijk aanbod van vijf interactieve workshops, die gegeven werden door avontuurlijke trainers. Daarnaast was het een ideale gelegenheid om met collega´s en (ex)cursisten ervaringen te delen. Na afloop van de workshops was er een super gezellige netwerkborrel met een Marokkaans tintje!
Foto-impressie hier

Impressie foto’s van voorgaande jaren

De Workshops van dit jaar waren:

1. HOE STROOMT JOUW LEVENSENERGIE? door Nanda Stuurman

Op welke manier heb jij contact met je lijf? Waar voel jij? Waar heb je jezelf fysiek gepantserd in jouw leven om jezelf te beschermen tegen(vroegere)pijn? In deze workshop maak je contact met verschillende delen van je lichaam. Door erbij stil te staan, te bewegen en te ademen. Nanda nodigt je uit te onderzoeken hoe jouw levensenergie door jouw lijf stroomt. Zodat je met meer energie de ruimte verlaat. Nanda Stuurman (Nanst) is coach, loopbaanadviseur en therapeut lichaamsgerichte psychotherapie

2. MUZIEKWERK(T) door Ines van Deursen

Je kunt in deze workshop op een verrassende manier ontdekken welke rol muziek kan spelen bij het onderzoeken van thema’s en patronen die belangrijk of belastend zijn in je leven. Soms is het lastig om de juiste woorden te vinden voor je ervaringen of maakt praten juist dat je de kern van een thema niet meer echt kunt voelen. De oefeningen maken duidelijk dat werken met muziek een intuitieve, maar ook een effectieve manier kan zijn om gevoelens helder te krijgen en/of patronen aan het licht te brengen.
Ines van Deursen is coach, pedagoog en muziekdocent

3. JOUW PORT(ret)-FOLIO of anders kijken naar jezelf door Geertrui van den Brink

Iedere dag kijk je in de spiegel…… letterlijk. Zit je haar wel goed en hoe zie ik eruit? Soms ga je figuurlijk voor de spiegel staan of houden anderen jou een spiegel voor. Wat heeft die spiegel in de loop der jaren gereflecteerd, hoe ben je veranderd en wat is voor jou nog ongewijzigd. Door het maken van een aantal tekenopdrachten ga je zien wat er te zien is. Er open in kunnen staan en meebewegen zijn belangrijker in deze workshop dan het deskundig hanteren van potlood op papier.
Geertrui van den Brink(Reussite) is kunstzinnig counseler en loopbaanadviseur

4. INTUITIEF/SYSTEMISCH ONDERZOEK met de Vijf-Elementen-cyclus door Peter Hagenaars

Je onderzoekt op intuitieve wijze jouw meest actuele thema of brandende vraag in een systemisch veld. Op welke onbekende patronen krijg je meer zicht? Contouren van jouw eigenheid komen duidelijker en ervaarbaar in beeld! Hoe kun je je daarmee verbinden en jezelf ervan bevrijden, zodat je ruimte krijgt voor je eigen beweging?
Peter Hagenaars (Coaching & Advies) is coach, trainer en adviseur

5. GEEF KLEUR aan je eigen MERK! door Raoul Mevissen

In deze workshop ontdek je de kracht van een sterk Merk en hoe jij jezelf als sterk merk kunt profileren. Met jouw eigen authentieke kernwaarden en persoonskenmerken leg je de basis voor een unieke merkidentiteit met enorme aantrekkingskracht. Laat je inspireren, ontdek je eigen merk en hoe jij je eigen merk communiceert op een manier die bij jou past!
Raoul Mevissen, Marketing & Communicatieadvies

Waar?
Het evenement vond plaats op Provenierssingel 66 te Rotterdam bij Adviesbureau Ans van Holst, Zie kaartje.